Cine suntem noi și ce ne-am propus?
Shag este brandul sub umbrela căruia se vor adăposti cele mai renumite mărci de ustensile pentru hairstyling și pentru saloanele de înfrumusețare. Îți punem la dispoziție foarfece profesionale din oțel japonez, mașini profesionale de tuns părul și barba, uscătoare de păr, plăci de întins părul și ondulatoare.

Misiunea Shag
Demersul nostru nu este unul nou, deoarece avem o experiență de peste opt ani cu o parte dintre mărcile disponibile pe acest site. În tot acest timp, partenerii Shag ne-au confirmat calitatea mărcii Artero.

Pe parcursul acestor ani am primit o impresii pozitive referitoare produsele profesionale Artero. Ca atare, ne-am asumat misiunea de a-l promova mai mult în rândul profesioniștilor care activează în saloanele de înfrumusețare din România.

Despre Artero
Povestea Artero începea în anul 1909. Cel care scria prima filă din istoria mărcii Artero a fost Pascual Artero. Povestea avea să meargă mai departe, vreme de patru generații. Fiecare dintre cei care au contribuit la prestigiul Artero, de astăzi, având o contribuție personală, dar și grija față de cunoștințele acumulate de predecesori. Produsele Artero sunt dezvoltate, în special pentru hairstylisti.

De unde vine succesul Artero la nivel mondial?
Compania Artero nu doar a ținut pasul cu timpul, dar a reușit să-și inoveze în permanență produsele, aztăzi atrăgând atenția celor mai pretențioși consumatori din lume. Sunt alese cu atenție materialele de confecționare a produselor, iar atenția la detalii este catalizatorul reușitelor de mai bine de 100 de ani.
Produsele marca Artero sunt ușor de ușor de utilizat, au rezistență ridicată și un design atractiv. În prezent, Artero este prezent în peste 19 țări. În România, fiind prezent din anul 2008, prin intermediul artero-romania.eu.

Gama de produse Shag
Pentru a veni în sprijinul ,,hairdresserilor”, Shag și-a ales cu atenție gama de produse. La noi găsi următoarele categorii de produse:
Foarfece profesionale din oțel japonez
Foarfecele profesionale pentru tuns sunt fabricate cu o atenție deosebită la detalii. Te poți bucura, deopotrivă de modul în care arată, modul în care tund, dar și de rezistența lor. Aici vei găsi foarfece pentru mâna stângă, de diferite dimensiuni. Vei găsi foarfece pentru bărbieri, foarfece pentru finisat, foarfece filat etc.

Mașini profesionale de tuns părul și barba
Ustensilele pentru tunsul părului și a bărbii au devenit tot mai importante în ultima perioadă. Ca urmare a interesului pentru modul în care arată barba și părul, tot mai multe companii producătoare au realizat mașini de tuns și de stilizat barba și părul. Această diversitate pune consumatorul final în dificultatea de a alege.
Mașinile pentru tuns părul și barba, disponibile pe siteul Shag, răspund celor mai exigente căutări. Acestea vin cu o precizie ridicată, deoarece au accesorii detașabile de diferite forme și mărimi. Sunt mașini silențioase și ergonomice.

Uscătoare de păr
Principala funcție a uscătoarelor de păr din saloanele de înfrumusețare este reprezentată de uscarea părului fără a-l dezhidrata. Uscătoarele Artero sunt facile în uscarea și coafarea părului. Sunt puternice, rezistente și silențioase. Toate uscătoarele de păr profesioniste disponibile pe site-ul nostru au funcție ionică, flux puternice de aer și durată ridicată de viață.

Plăci de întins părul
La această categorie de produse vă punem la dispoziție plăci de ultimă generație, care sunt recomandate saloanelor de înfrumusețare și hairstlystilor, dar și persoanelor care doresc să își întindă părul acasă.
Vei avea garanția unui păr neted și plin de vitalitate, indiferet de tipul tău de păr (păr delicat, păr puternic și păr cu keratină). Produsele din această categorie dispun de plăci ceramice ideale pentru toate tipurile de păr. Plăcile de întins părul din gama Artero utilizează o tehnologie avansată de netezire (funcția ionică), care lasă părul mai hidratat și mai lucios.

Accesorii
Pentru a ușura cât mai mult munca persoanelor care tund și realizează coafuri, în saloane profesioniste sau pe cont propriu, am selectat o serie de accesorii care te ajută să îți organizezi mai bine ustensilele de lucru.

Genți și tocuri pentru ustensile
Indiferent că lucrezi ca hairstylist, într-un salon sau ești o persoană care se deplasează în diferite locații pentru ședințe foto, ustensilele tale de lucru pot fi transportate și păstrate cu ușurință și în condiții de siguranță, dacă ai în dotare gențile și tocurile pentru ustensile.